Tekstistä kirjaksi – työpaja julkaisemiseen tähtääville kirjoittajille

3.-4.8.

Urjalan yhtenäiskoulu, Urjalantie 37 2, 31760 Urjala

Tekstistä kirjaksi -työpaja on tarkoitettu päämäärätietoisesti kirjoittamiseen suhtautuville kirjoittajille. Kurssille osallistujat saattavat suunnitella oman kaunokirjallisen teoksen julkaisua omakustanteena, tai tavoitteena voi olla käsikirjoituksen tarjoaminen kaupalliselle kustantajalle. Kurssi sopii myös kaunokirjallisia keinoja käyttäville tietokirjoittajille.

Osallistujat saavat kurssilta vinkkejä tekstinsä kehittämiseen sekä tietoa eri julkaisumahdollisuuksista. Kurssilla kukin osallistuja saa henkilökohtaista palautetta omista teksteistään. Lisäksi kurssilla tehdään kirjoitusharjoituksia.

Ohjaajina toimivat kirjoittajaohjaaja Niina Hakalahti ja kirjallisuudentutkija-kriitikko Sanna Nyqvist. Kustantajan puheenvuoron esittää kustannuspäällikkö Anna-Riikka Carlson.

Palautetta edelliseltä vuodelta: “Loistava kurssi, aivan erinomaiset vetäjät. Hienoa, että oli henkilökohtaista ohjausta, se oli parasta.” “Sain roolihenkilöön potkua ja kirjoitusharjoituksista on aina hyötyä. Henkilökohtainen palaute oli aivan loistava!!” “Sain kurssilla uudestaan ‘oven auki’ – kirjoittamiseen tuli uutta puhtia.”

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.

Hinta 90 € sisältää koulutuksen materiaaleineen ja ohjelman mukaiset kahvit koululla. Lounas on omakustanteinen. Hämeen kesäyliopisto lähettää laskun osallistujan ilmoittamaan osoitteeseen.

Ilmoittautuminen: 15.7. mennessä osoitteessa asp.asio.fi/kurssiilmo/hkesa/. Opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestelmä ilmoittaa, mikäli kurssi on täynnä, ja tekee varasijavarauksen. Kutsukirje koulutukseen lähetetään sähköpostilla n. viikkoa ennen koulutusta.

Järj. Hämeen kesäyliopisto ja Pentinkulman päivät