Tampereen III Runousaamiainen

Cafe Deco, Tammelantori 23.5. klo 10

Runousaamiainen on saapunut Tampereelle jäädäkseen! Tänä keväänä järjestetyt kaksi aiempaa runousaamiaista ovat olleet yleisömenestyksiä. Pentinkulman päivien ja Annikin Runofestivaalin yhteisvoimin järjestämä Tampereen kolmas Runousaamiainen järjestetään 23.5. klo 10.00-11.00 Café Decossa Tammelantorin laidalla.

Luvassa on kirjallisuuden ystävän unelma-aamu: elävää runoutta, herkullista aamupalaa ja inspiroivaa seuranpitoa. Runoilijoina nähdään Vesa Etelämäki ja Tiina Lehikoinen. Tilaisuuden juontavat Laura Jänisniemi & Simo Ollila. Vapaa pääsy. Aamiainen omakustanteinen. Tervetuloa!

VESA ETELÄMÄKI

Vesa Etelämäki on tamperelainen runoilija, kääntäjä ja lauluntekijä. Hänen esikoiskokoelmansa Hikikomori ilmestyi vuonna 2015. Hyvin vastaanotetun esikoisteoksen runot tutkivat sulkeutuneisuuden ja vapauden välistä suhdetta – kun yhteen huoneeseen voi mahtua kokonainen maailma.

TIINA LEHIKOINEN

Tiina Lehikoinen on tamperelainen runoilija, aforistikko ja kuvataiteilija. Hän on julkaissut neljä runokokoelmaa, joista viimeisin ilmestyi viime vuonna. Hänen aforismikokoelmansa Sitruunalumilyhtyjä valittiin vuoden 2008 aforismikirjaksi. Lehikoisen viimeisin julkaisu on tänä vuonna ilmestynyt novellikokoelma Yksityisiä tragedioita. Lehikoinen on Suomalaisen runouskentän monipuolinen toimija. Hän päätoimittaa Noesis-verkkolehteä ja hän toimi aiemmin Tuli&Savu-runouslehden päätoimittajana. Lehikoisen runoja on julkaistu useissa antologioissa, ja hän on kirjoittanut aktiivisesti runouteen liittyviä esseitä sekä artikkeleja eri julkaisuihin.

#runousaamiainen